Pvv Palatset

PV Palatset

Om Projektet

På Hälsingegatan i Hagastaden tar Klimatrör stolt på sig rollen som totalentreprenör inom VS för TL BYGG AB i renoveringen av fastigheten PV Palatset. Tillsammans med TL BYGG AB strävar vi efter att förvandla detta historiska landmärke till en modern, hållbar och inspirerande arbetsplats som förtydligar dess position på marknaden.

Vi är stolta och tacksamma över att ha blivit valda som partner för detta prestigefyllda projekt. Att få vara en del av att omvandla PV Palatset till en plats för framtidens arbete är en ära för oss på Klimatrör.

 

 

 

Renovering för Framtiden

Vårt mål är att inte bara lyfta fram husets historiska kvaliteter utan också att införa moderna och hållbara lösningar som ger en stimulerande arbetsmiljö. 

 

Historiens Lämnar

PV Palatset har en rik historia, uppkallad efter Volvo Personvagnar som en gång huserade här i över 30 år. Som ett av Hagastadens tidlösa landmärken är det vår ambition att hedra dess arv samtidigt som vi tar det in i framtiden med nyskapande lösningar och modern teknik.

 

Pågående Projekt

Vi befinner oss mitt i processen och arbetar mot en färdigställande under andra kvartalet 2025. Med vår expertis och engagemang är vi redo att leverera resultat av högsta kvalitet som kommer att göra PV Palatset till en plats där företag trivs och blomstrar.