Zinko

Zinko

Om Projektet

ZINKO är en imponerande fastighet belägen på Hornsgatan 122–130, mellan Zinkensdamm och Hornstull. Med sina 10 300 kvadratmeter av uthyrningsbara kommersiella ytor är detta inte bara en byggnad, utan en möjlighet att forma framtiden för affärslokaler i Stockholm. Genesta har stora utvecklingsplaner för Zinko och tar ett helhetsgrepp om fastigheten med fokus på hållbarhet, estetik och teknik.

 

Klimatrör är stolta och tacksamma över att ha blivit utvalda av Arcona för att bidra till detta spännande projekt. Vi ser fram emot att få vara en del av skapandet av moderna, hållbara och tekniskt avancerade VS-lösningar som kommer att göra Zinko till en plats där affärer trivs och blomstrar.

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att agera som totalentreprenör för VS-arbetena inom detta projekt. Som totalentreprenör tar vi ett helhetsansvar för planering, genomförande och övervakning av alla VS-relaterade aspekter för att säkerställa att Zinko uppfyller högsta standard.

 

Vårt Åtagande

Som partner för VS-lösningar kommer Klimatrör att gå längre än bara att uppfylla kraven för projektet. Vi strävar efter att leverera innovativa och energieffektiva lösningar som inte bara möter, utan överträffar era förväntningar. Vårt fokus ligger på att skapa en miljö där hållbarhet, komfort och funktionalitet går hand i hand.

 

Framtidens Affärslokaler

Med vårt samarbete kommer Zinko inte bara att vara en plats för affärer, utan en plattform för innovation och framsteg. Genom att kombinera modern teknik med hållbara lösningar skapar vi en arbetsmiljö där företag kan trivas och växa samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid.

 

 

 

https://genesta.eu/zinko

Fastighetsvärldens artikel: https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/bilder-sa-blir-genestas-nya-zinko-pa-sodermalm/?utm_content=buffer7666f&utm_medium=social&utm_source=linkedin.com&utm_campaign=buffer

 

Genestas LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7196454889298792448