Klimatrör AB söker erfarna VVS montörer

Vad söker vi?

Är du en driven och engagerad person som drivs av struktur och ordning? Välkommen med din ansökan till oss på Klimatrör!

Vi ser gärna att du är servicemedveten då du kommer att träffa olika kunder, se möjligheter och vara lösningsorienterad. Du kommer att få arbeta i olika team beroende på projekt så vi ser gärna att du är social och tycker om att arbeta i team.

För att söka tjänsten vill vi att du har några års yrkeserfarenhet, VVS certifikat, Säker Vatten samt Heta arbeten. Körkort meriterande men ej krav.

Tjänsten är en tillsvidare anställning.

Om arbetet

Vi har både små och stora projekt inom ROT, fjärrvärme och ombyggnationer för byggentreprenörer, kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare med flera.

Vi har både långa ombyggnadsprojekt samt kortare servicearbeten.

Om oss

Hos oss får du jobba med ett trevligt gäng i en platt organisation med snabba beslutsvägar, generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och många aktiviteter.

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar.

För engagerade personer finns utvecklingsmöjligheter och internutbildningar.

Företaget

Klimatrör AB är ett VS företag som erbjuder engagemang och kvalitet i alla led.

Vi har både små och stora projekt inom ROT, fjärrvärme och ombyggnationer för byggentreprenörer, kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare med flera.

Vi finns i Västberga och har hela Storstockholm som arbetsplats, hos oss hittar du engagerad och kunnig personal som ger personlig service.

Vi är idag 44 stycken anställda på Klimatrör.

Klimatrör AB är sedan 2014 en del av Installationskoncernen Instalco

Instalco är ett av Nordens ledande installations­företag inom VS, el, ventilation, kyla och industri. Vi ansvarar för installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland.

Med 2000 anställda i ett 45-tal bolag erbjuder Instalco attraktiva helhetslösningar för tekniska installationer.

Instalco omsätter 3 miljarder och har 2 000 medarbetare i 45 bolag i Norden.

För mer information om tjänsten och ansökan kontakta:

Mikael Hagenvald

mikael@klimatror.se

08-684 303 50

Skicka in CV >>>

  • Stad
    Stockholm

  • Kompetensområde
    VVS montör

  • Ansök